maanantai 24. huhtikuuta 2017

Salitauko - uhka vai mahdollisuus?

Tadaa! Paluu salille tehty ja ihan kuin ei ois pois ollutkaan.
Kauhuskenaario siitä, ettei jaksa edes tikkua salilla nostaa, onneksi kuihtui pois yhtä nopeasti kuin tulikin. 
Ihana oli huomata, et lapset meni lapsiparkkiin, huusivat vain mennessään "hei hei äiti pidä hyvä jumppa!" Ja sit ku itse laittoi napit korviin ja  crossarilla lämmitellessä mietti jo ekaa liikettä, niin tajus kuinka mun juttu tää oikeesti onkaan.

Vaikka oma kroppa näyttää tällä hetkellä siltä, et löysää on vähän sielä täällä ja tuntuu, että lihakset on vain muisto, niin onneksi lihasmuisti on ja pysyy. Ihan ennätyksiä ei varmaan tällä tai ens vkolla tehdä mut tärkeintä on, että tehdään jotain.

Mun viikon perusaloitus on aina peppu/takareisi treeni ja tällä mentiin eilenkin. Nyt tässä aamukahvia juodessa huomaa kyllä pientä lihaskipua varsinkin takalistossa ja saa kyllä hymyn tämän tytön kasvoille. Treeni kulki ja se osui juuri sinne minne pitikin.
Tänään ehkä vapaapäivä palauttavalla lenkillä ja huomenna mennään taas. Huomennahan noi jalat on kipeimmillään, joten pitäisikö tehdä kintut vol.2 vai oisko vastapainoksi yläkroppaa, jotta voi sitten keskiviikkona olla päästä varpaisiin jumissa. :D

Adelen mielestä mulla on Frozen saliletti

Nyt meenkin pakkaa tän päivän ruoat ja täytynee herätellä toi pikkukansa, jotta päästään lähtee päivän touhuihin. 

Siniset eväät ;)

Aurinkoista päivää!!

-Karoliina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti