tiistai 9. toukokuuta 2017

2vkoa takana

Ja -3,5kg!!!!

Mä en oikeasti uskonut silmiäni, mutta kyllä! Sinne ne on vaan hävinneet - ja kiitos pysyvästi. ;)
Oli ehkä oikeesti maailman paras maanantai mies muistiin. Tästähän tää motivaatio vain kasvaa ja kuus tulevaa viikkoa tuntuu niin houkuttelevilta. Samoin kyllä myös hiilaripäivä joka on parin viikon päästä....Uuh, karjalanpiirakkaa!! Mä haistan ne jo nenässäni!

Peili minä
Viime viikolla muuten pakkasin minit ja miehen siskon autoon ja suunnattiin Keravan portaisiin. Keinukallion portaat eli Sherwoodin kidutuspaikka on tossa melkein kiven heiton päässä, joten ei enää tekosyitä "kun on niin pitkä matka jätemäelle" tms.
262 porrasta (jos nyt oikein muistan) odotti just meitä.

Kuka eka??

Ilma oli tosi hyvä, joten rappuset oli aikas täynnä jengiä ja noi kolme veet ei varmaan ollu kaikkien mieleen. Jotta ei tulisi liian vihaisia katseita, niin innostin minit juoksee mäkeä portaiden vieressä ylös ja mä sit kannoin ne alas. 

Sit mennään
 
Tollanen +15kg tuntu jo ihan kivasti. Varsinkin ku vikalla kerralla toin eka toisen alas ja sit juoksin hakee viel toisen. Sen jälkeen mentiin autolle ja voin kertoo, et jalat vaan tärisi. Uudestaan on päästävä pian, mutta taidan jättää noi pikku duracellit kotiin.


Huipulla!
 

kiipeilyä


Ylhäällä oli myös mahdollisuus jumppailla, mut Aattelin ens kerralla ottaa kahvakuulan mukaan ja aina sen aikaa ku toinen juoksee, niin toinen tekee lihaskuntoa.

Elikkäs kukas lähtis mukaan? ;)
-Karoliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti